Skydda både ditt snuslager och husdjur från möss och råttor

Möss och råttor kan vara skadliga för dig och dina husdjur. Om du till exempel har en (eller flera) katter är det viktigt att skydda dem, med tanke på att möss och råttor kan bära på parasiter, virus och bakterier som kan leda till allvarliga sjukdomar, både hos djur och människor. Att låta sin katt leka med möss och råttor kan sluta illa. Historiskt sett har råttor varit inblandade i allvarliga och dödliga sjukdomar, såsom digerdöden. Så illa behöver det dock inte gå idag, men det är ändå viktigt att ha faran i åtanke.

När man tänker på faror är det lätt att stressa upp sig. Många av oss vill ha en prilla snus vid sådana tillfällen. Om du snusar kanske du har valt att testa vitt snus, det vill säga nikotinpåsar med tobaksfritt snus, vilket ökat i popularitet på sistone. Dessa nikotinpåsar finns i flera hundra smakkombinationer och det fortsätter komma fler smaker. Mint är dock den mest populära smaken. Oavsett vilken smak du föredrar har du troligen ett svalt ställe i hemmet där du förvarar dina snusförpackningar, kanske i en matkällare eller ett skafferi. Att bo i villa kan innebära besök av möss och råttor. Tänk på att se över till exempel ventilation och golvbrunnar så du inte får oväntat besök som gnager på dina snusförpackningar.

Leave a Reply

mts_schema