Möss, råttor och en prilla snus!

Möss och råttor tar sig enkelt in i ditt hem, men det finns saker du kan göra för att stoppa de små djuren. Att upptäcka en mus i skafferiet eller en råtta i källaren kan göra en så stressad att man bara måste ta en prilla snus från till exempel knox snus. Snuset finns i många olika varianter, smaksatta likväl som med tobakssmak. Knox snus kan till exempel avnjutas som lös och i porton samt white och blue white. Om du har bråttom att få hem snus kan du med fördel välja Knox snus då de erbjuder både fria fraktalternativ och snabba leveranser.

När du väl har ditt snus och har lugnat ner dig kan du bekämpa möss och råttor genom att se över hål och sprickor i husfasaden, ventilationsöppningar och eventuell växtlighet nära husväggen. Om du till exempel har klätterrosor nära husväggen är det lätt för möss och råttor att klättra upp till ditt tak och ta sig in.

Leave a Reply

mts_schema