Skydda dina husdjur från möss och råttor

Få saker känns bättre än att få komma hem och mötas av sitt kära husdjur. Husdjur är omåttligt populära i Sverige och i ungefär vart fjärde hem finns det antingen en hund eller katt. De små kärleksfulla husdjuren kan göra mycket för dig:

  • Hålla dig sällskap.
  • Minska din stress och ångest.
  • Förbättra din allmänna hälsa genom att hålla dig mer aktiv.

Föga förvånande bekräftar även forskningen dessa fördelar med att ha husdjur. Till exempel visar studier att husdjur har positiva hälsoeffekter på människor genom att minska nivåerna av stresshormonet kortisol. Andra studier visar att husdjur minskar känslan av ensamhet och kan fungera som en källa till tröst och stöd. Därför är det viktigt att ta hand om husdjuren och att alltid se till att de mår bra i sin tillvaro. Inte sällan kan ditt husdjur bita i strumpor, klättra på hyllor, snubbla från en bänk när det hoppar, jaga gnagare och fåglar samt andra liknande saker. Även om dessa saker är helt naturliga innebär det vissa risker och därför är det så viktigt att hitta en djurförsäkring, förslagsvis genom att använda den digitala försäkringsförmedlaren Lassie. Eftersom det inte finns något sätt att förutse framtiden är det klokt att ha en djurförsäkring på plats i fall olyckan är framme.

Skaffa en djurförsäkring genom försäkringsförmedlaren Lassie

En viktig anledning till att skaffa en djurförsäkring till ditt husdjur är risken för att drabbas av sjukdomar från gnagare, möss och råttor. Ditt husdjur har instinkten att jaga och leka med andra djur och även om det är naturligt kan det innebära en stor risk. Dessa gnagare kan bära på bakterier, virus och parasiter som kan spridas till husdjur och människor, vilka kan orsaka sjukdomar och i värsta fall vara dödliga. Faktum är att dessa gnagare historiskt sett varit inblandade i att sprida några av de farligaste sjukdomarna, som digerdöden. Det sista du vill ska hända är att ditt kära husdjur blir sjukt, så om faran är framme är det bra om du redan har hittat en topprankad djurförsäkring genom Lassie. Denna tjänst är enkel att använda och kräver bara att du anger grundläggande uppgifter om ditt husdjur, såsom kön, ras och ålder, för att se priserna.

Leave a Reply

mts_schema