Anticimex

Anticimex är ett av Sveriges största och mest anrika företag för skadedjursbekämpning. Sedan 1934 har företaget hållit svenska hus och hem skadedjursfria och man har alltid legat i framkant när det kommer till att utveckla nya metoder. Olika typer av fällor och bekämpningsmedel har tidigare varit de vanligaste sätten att bli av med skadedjur som möss och råttor, men tyvärr är de inte längre lika effektiva. Med tiden blir skadedjuren resistenta mot de bekämpningsmedel som används och allt svårare att bli av med. Eftersom en skadedjursinvasion skulle ha stora negativa effekter på befolkningens hälsa och välmående har Anticimex valt att utveckla en helt ny metod som kallas Anticimex Smart. Metoden är digital och går ut på att man använder sig av speciella fällor med inbyggda sensorer. När exempelvis en råtta eller mus går in i fällan, känner den av det och avlivar skadedjuret omedelbart. Fällan sänder också rapporter till Anticimex som därmed kan hålla koll på skadedjursläget och gripa in om nödvändigt. Metoden är revolutionerande och helt säker för människor eftersom inga bekämpningsmedel sprids ut i luften, och den fungerar lika bra hos företag som i skadedjursdrabbade hem.

Leave a Reply

mts_schema